Home / News /
Apps Events News Posted on Mar 23

PegusApps op JobHappening

Op 16 maart 2017 organiseerde stad Kortrijk samen met Howest, KU Leuven Kulak, UGent Campus Kortrijk en VIVES een jobbeurs voor zijn laatstejaarsstudenten.
Ook PegusApps was hierbij aanwezig. Er was een talrijke opkomst van gemotiveerde studenten die kennis willen maken met de eerste stappen in het bedrijfsleven.

De bedoeling van de JobHappening is om bedrijven en ondernemingen de kans te geven laatstejaarsstudenten te rekruteren nog voor ze op de arbeidsmarkt komen.  Een soort garantie op werk en daar gaat het in deze onzekere tijden toch wel om.

Wij proberen ons te onderscheiden door de manier waarop wij werken en de waarden die we delen. Wij zijn niet op zoek naar zomaar een profiel, maar een profiel dat past bij de visie van ons bedrijf. We willen een duurzame relatie opbouwen met elk van onze medewerkers en ze ook alle kansen geven om de beste versie van zichzelf te zijn. Altijd en overal.

We merken dat deze beurs echter is gegroeid bij vergelijking van vorig jaar. Meer gevarieerd aanbod van standhouders met inclusief enkele bedrijven waarmee wij samenwerken oa Locinox, Picanol en TE Connectivity. Dit jaar was er dus voldoende keuze voor de studenten. Wij zijn ervan overtuigd dat ze met een pak informatie huiswaarts keren.

Door de verschillende profielen bij de studenten was het dit jaar moeilijker om het juiste profiel tot bij onze stand te krijgen. 

Het was voor PegusApps dan ook belangrijk om het bedrijf in de kijker te plaatsen met de juiste middelen.
De ideale opportuniteit om de hololens voor te stellen.
Zo kunnen de studenten ook merken dat wij als bedrijf niet stil staan als het om innovatie gaat.
In onze sector is stil staan geen optie dus onze medewerkers moeten steeds innovatief zijn.

  

Studenten deelden hun vragen met ons en ook de verwachtingen van hun eerste stappen in het bedrijfsleven.
Wij binnen PegusApps vinden het belangrijk dat zij hiervoor de nodige ondersteuning krijgen. Deze studenten zijn trouwens onze toekomst.
De zoektocht verloopt dan ook van 2 kanten, wij die op zoek zijn naar hét gepaste profiel om ons team te versterken, en op hun beurt de student die hét bedrijf zoekt die bij hen past.

De JobHappening heeft voor ons een positieve indruk nagelaten.
We hebben met potientiële kandidaten kunnen spreken en hopen ook andere studenten te hebben geïnspireerd naar de toekomst toe.
Vraag en aanbod is groot en het geeft de beide partijen de kans om alle opties te bekijken. 

Klaar om te ontdekken welke kansen en mogelijkheden PegusApps voor je kan bieden?
Neem contact op en we helpen je met plezier om het uit te zoeken.