Home / News /
Apps News Philosophy Posted on Apr 11

Copywriting voor PegusApps

Als copywriter schrijf ik bij FIKZ teksten voor zeer diverse klanten. En bij de ene klant heb je al sneller een klik dan bij de andere. Toen PegusApps me vroeg om teksten te schrijven, heb ik geen seconde getwijfeld. Niet alleen heb ik een sterke affiniteit met wat PegusApps doet; sinds ik Wesley Lorrez in een vorig leven ontmoette heb ik erg veel respect voor de manier waarop hij in het leven staat. Als persoon, maar ook als CEO van een technologisch bedrijf. 

PegusApps heeft als ontwikkelaar van enterprise apps al mooie dingen verwezenlijkt. Of het nu gaat om het automatiseren van manuele taken of het creëren van een nieuwe klantenervaring, met hun innovatieve mobiele ontwikkelingen geven ze productiviteit een boost en minimaliseren ze kosten. In een tijd van disruptie zien ze nieuwe mogelijkheden voor bedrijven en helpen hen met sterke mobiele apps, IoT toepassingen, wearables, car apps of 3D on mobile. 

Maar niet enkel in hun apps blinken ze uit in heldere functionaliteit die er ook nog eens fantastisch uitziet. Slechts weinig bedrijven in Vlaanderen hebben hun visie zo helder uitgewerkt in hun bedrijfsvoering. PegusApps scoort met een heldere organisatiestijl met grote aandacht voor de mens achter de systemen. 

De eerste keer dat ik hun nieuwe kantoor bezocht kon ik een glimlach niet onderdrukken. In plaats van het typische kantoor in het centrum koos PegusApps voor een prachtige rustgevende chalet op de buiten als uitvalsbasis. Terwijl we vergaderden liepen pauwen door de tuin en zag ik een hert langs de bosrand. Geen files vol uitlaatgassen, geen parkeerstress. De glimlach bleef voor de rest van de dag. 

Een goede work-life balans is belangrijk bij PegusApps. Medewerkers kiezen er zelf hun uren en manier van werken. Want gelukkige medewerkers zijn betere medewerkers. En overdreven aandacht voor prikklokken heeft nog nooit een goed product voortgebracht. Via kennisbeheer en regelmatige video-conferencing houden ze wel perfect de vinger aan de pols en in de chalet word je begroet door rondlopende robots. Zodat je meteen voelt dat je bij een ontwikkelaar bent die werkt op het scherp van de snee. Niet voor niets hebben ze klanten als Barco, Worldline, Atlas Copco, Picanol en TE Connectivity

Bij FIKZ hebben we momenteel nog geen bosrand en al helemaal geen herten. Maar als ik persberichten, blogs of business cases schrijf voor PegusApps, dan krijg ik toch altijd weer een beetje die glimlach op mijn gezicht. 

Jeroen Thibaut