Home / News /
Apps Events IoT Mobile News Programming Security Posted on Apr 26

Camhatch NL geselecteerd voor Rotterdamse Startersprijs 2017

In 2014 is de Rotterdamse Startersprijs in het leven geroepen om startende ondernemers een extra boost te geven op weg naar de volgende stap. Ondernemers met een duidelijk plan om het komende jaar door te groeien, worden hiermee in de schijnwerpers gezet. 
Dit jaar behoort CamHatch NL tot de genomineerden, dit onder de vleugels van Raïs Lall Mohamed, Evert Sanders en Jamal Warner.
Bovengenoemde starters onderscheidden zich van de andere inzendingen door hun hoge kwaliteit, innovatief vermogen en commerciële haalbaarheid.
Opvallend is dat veel startende ondernemers inspelen op nieuwe markten.

Be part of something amazing! 

CamHatch bestaat al geruime tijd in België, opgericht door Wesley Lorrez (tevens oprichter van PegusApps).

In April 2017 kiest Wesley Lorrez voor een samenwerking met deze 3 beloftevolle studenten die CamHatch naam geven in Nederland. De fundering is er, zij kunnen hierop verder bouwen. Het biedt hen de nodige ondersteuning naar hun eerste stappen in het bedrijfsleven. Hun visies zijn jeugdig en het enthousiasme is groot. We geloven er sterk in dat dit team het naar een succesvol einde brengt. 


Wesley Lorrez, oprichter van CamHatch BE samen met Raïs, Evert en Jamal.

Wat is Camhatch?

In het tijdperk van digitalisering is het belangrijker dan ooit tevoren om je privacy te waarborgen. Steeds vaker gebruiken overheden, opsporingsdiensten en criminelen de webcams van slachtoffers om hen te bespioneren. CamHatch biedt betaalbare, duurzame en stijlvolle webcamcovers aan die de privacy van haar gebruikers beschermt. We hebben allemaal mensen met Post-It of stickers op hun webcam gezien. Verknoei je apparaat niet langer, en neem een good-looking en onkraakbare, veilige oplossing! De CamHatch is subtiel dankzij zijn kleine afmetingen. Het verknoeit je laptop of tablet niet. Het minimalistische design past eenvoudig op elk toestel.

CamHatch werd specifiek ontwikkeld om een minimalistische, easy-to-use oplossing te bieden voor een 100% veilige webcam. Om het even welk type toestel je gebruikt of kwaadaardige software er geïnstalleerd werd, met CamHatch ben je altijd zeker dat er niemand via je webcam kan gluren.

Breng je stem uit

De genomineerden zijn bekend en nu is het aan het publiek om te bepalen wie er doorgaat naar de finale. Het is vanaf dat moment dus aan de genomineerden om zoveel mogelijk stemmen te werven! De ondernemers met de meeste stemmen gaan door. Stemmen kan vanaf nu tot woensdag 3 mei 12.00 uur. Uw stem is belangrijk!

We wensen Raïs, Evert en Jamal veel succes.
Stem op onze favoriet door hun foto een 'like' te geven! Klik hier om je stem uit te brengen.

Heeft u vragen over CamHatch of wenst u een bestelling te plaatsen? Ga naar https://www.camhatch.com/nl of neem contact met ons op.