Home / News /
Apps Events News Posted on Mar 15

Bezoek Pegus Apps op JobHappening

Op donderdag 16 maart 2017 organiseren stad Kortrijk samen met Howest, KU Leuven Kulak, UGent Campus Kortrijk en VIVES een Jobhappening.
Als student kan je kennismaken met Pegus Apps en de vacatures die we aanbieden binnen ons bedrijf.

Het team van Pegus Apps bestaat uit een twintigtal gespecialiseerde developers, digitale architecten en UI-designers.
Heel uiteenlopende mensen met verschillende achtergronden, maar stuk voor stuk persoonlijkheden die vanuit hun kennis en expertise een verschil willen maken en ondernemingen vooruit willen helpen. De best mogelijke oplossingen uittekenen voor elk van onze klanten. Iedereen bij ons heeft een stem! 
Bij ons werkt iedereen naar eigen inzicht. Als werknemer ken je de doelstellingen van het bedrijf en werk je daaraan mee volgens je eigen planning.

Ons team is uniek en flexibel, en dat willen we ook zo houden. Daarom vinden we het belangrijk om een vertrouwelijke werkomgeving te creëren voor het hele team. Flexibele uren en thuiswerk zijn vanzelfsprekend. Bij PegusApps geloven wij dat flexibiliteit de sleutel is voor het opbouwen van een betrouwbare relatie, niet alleen met onze klanten, maar ook met onze medewerkers. Gelukkige werknemers maken tevreden klanten.  

Elke dag opnieuw bouwen wij samen stukje voor stukje aan ons concept binnen ons bedrijf. 
Heb jij zin om samen met ons te blijven innoveren, kom dan zeker langs voor een gesprek.

Graag verwelkomen we je aan onze stand in hal 6.
Pegus Apps team